Carmen Grebenișan a dat din casă! Cine este noul ei iubit! „E mult mai tânăr decât mine. E un erou” – VIDEO

Carmen Grebenișan a „dat din casă”, vineri, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Concurenta de la „Asia Express”, sezonul 3, a dezvăluit cine este noul ei iubit, după ce Dani Oțil a „tras-o de limbă”.

Carmen Grebenișan, care face echipă cu Alina Ceușan în sezonul 3 din „Asia Express”, pe „Drumul Comorilor”, a spus că se află în izolare, de două săptămâni, în apartamentul iubitului ei, în București.

„Fostul meu prieten, cel cu care eram în timpul filmărilor pentru Asia Express, nu mai există. Ne-am despărțit. Și acum am un nou prieten.

Sunt una dintre persoanele norocoase. Mă bucur că stau în izolare cu el. Acesta este momentul ce ne poate apropia sau ne poate îndepărta. Este un test.

Iubitul meu este, într-un fel, un erou. El lucrează la o farmacie. Este mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea”, a spus Carmen Grebenișan.

Concurenta din „Asia Express”, sezonul 3, a spus și ce nouă activitate are, în izolare.

„Demult mi-am dorit să fac exerciții acasă, sport, și niciodată nu m-am apucat. Mereu am avut alte priorități. De trei zile, m-am apucat să fac în fiecare seară exerciții de fitness. Și merge bine de tot”, a spus ea.

Carmen Grebenișan a dezvăluit și cum se face că Alina Ceușan și ea sunt atât de splendide în „Asia Express”, sezonul 3.

„Eu și Alina suntem și genetic mai slăbuțe. Însă, în momentul în care am băgat ca nebuna mâncare în mine m-am îngrășat instant. Am pus într-o săptămână trei kilograme. Genetica asta nu prezintă nici un beneficiu dacă mănânci ca spartul”, a explicat ea.

Vezi toate știrile despre „Asia Express” aici!

Urmăriți întregul interviu cu Carmen Grebenișan în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ultimele știri