Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Pe înţelesul tuturor și cu râs pe săturate! Cum a fost descoperită America de Cristofor Columb

 

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, pe intelesul tuturor cum a descoperit Cristofor Columb, America.

Să facem noi rezumat, nu are rost, căci talentul de povestitor, narator, priceput în ale cuvintelor, nu-l avem nici pe departe precum Oprișan. 

Vă spunem doar că veți râde pe săturate, nu înainte de a învăța, însă, cum stă treabă cu celebra cucerire a Americii și cu un nene, de-i zicea Cristofor Columb.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe