Antena Căutare

Semifinale, "Cea mai sexy mămică"! Provocarea celor cinci secunde cu Cristina, Miruna și Isa! |VIDEO

Trei dintre semifinalistele prezente astăzi în emisiunea de la "Neatza", au fost puse în fața provocării celor "cinci secunde". Cum s-au descurcat sexy-mămicile la această probă?

Semifinalistele concursului ”Cea mai sexy mămică”, Cristina, Miruna și Isa au intrat în provocarea celor cinci secunde.

Dani Oțil, surprins de sexy-mămici! Trei dintre semifinaliste și-au demonstrat calitătile și abilitătile sportive. Vedeți cum s-au descurcat Cristina, Miruna și Isa! |Video

Frumoasele mămici au fost provocate de Dani la un test fulger de rapiditate în gândire. Cele trei semifinaliste s-au descurcat de minune, deși au fost vizibil emoționate, toate au facut față cu brio provocării.

Maria Cârneci cântă melodia Viață, viață, mândră floare, la Neatza cu Răzvan și Dani

Frumoasele domnițe au venit la această probă îmbrăcate elegant și pe lângă testul la care au fost supuse, tinerele mămici au defilat, simțindu-se ca niște modele pe podium.

Tudor Ionescu și Dan Deneș de la Fly Project: Ne este dor de oameni și de scenă

Urmăriți și aflați ce întrebări le-a adresat Dani, fiecăreie dintre cele trei concurente ajunse în semifinalele concursului "Cea mai sexy mămică", din cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani."

Dani Oțil, surprins de sexy-mămici! Trei dintre semifinaliste și-au demonstrat calitătile și abilitătile sportive. Vedeț... Horoscopul zilei, 9 iunie 2020. Azi suntem dispuși să-i ajutăm pe ceilalți, dar fără să ne implicăm emoțional |VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x