Antena Căutare

Cristian Chivu, interviu exclusiv pentru Neatza: "După voi, Răzvan și Dani, sunt cel mai cunoscut reşiţean din țară"

A fost unul dintre cei mai talentați fotbaliști români, iar acum îi învață pe alții cum să treaba cu mingea la picior. Cristi Chivu se "justifică": "Am ales această cale și anume de a antrena... Am obligația de a crește niște oameni, înainte de a crește fotbaliști".

A fost unul dintre cei mai talentați fotbaliști români, iar acum îi învață pe alții cum să treaba cu mingea la picior. Cristi Chivu se "justifică": "Am ales această cale și anume de a antrena... Am obligația de a crește niște oameni, înainte de a crește fotbaliști".

Într-un interviu exclusiv, la "Neatza cu Răzvan și Dani", Chivu povestește cum se împarte între viața profesională și familie, dar și ce înseamnă pentru el revenirea în România, ori de câte ori are ocazia.

Cristian Chivu este acum antrenor în cadrul clubului Inter Milano, club cu care a câștigat trofeul Champions League. Activează la echipa U14 a lui Inter și spune că munca printre copiii talentați și cu vise mărețe de a ajunge mari fotbaliști îi ofertă o mare parte din împlinirea profesională.

Matinalul "Neatza cu Răzvan și Dani" își mai ia un prezentator! "Risc demisia pentru voi! Vin orice ar fi... Vremea rea se întoarce în toată țara. Soferi, nu vă grăbiți să schimbați cauciucurile de iarnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x