Antena Căutare

Filmele care te vor face alt om! Ce producții nu ai voie să ratezi în perioada următoare

Vremea mohorâtă ne face să renunțăm la plimbările în aer liber și să alegem alte metode de a ne petrece timpul liber. Ce filme nu ai voie să ratezi în perioada următoare?

Vremea mohorâtă ne face să renunțăm la plimbările în aer liber și să alegem alte metode de a ne petrece timpul liber. Ce filme nu ai voie să ratezi în perioada următoare?

Celebra Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a venit la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a ne dezvălui câteva filme ce merită vizionate în perioada următoare.

O producție pe care nu ai voie s-o ratezi este „Everybody knows”, un thriller psihologic cu Javier Bardem și Penélope Cruz. Filmul promite să te țină cu sufletul la gură. O simplă călătorie făcută pentru a participa la o nuntă scoate la ivealăd detalii uluitoare din trecut!

De asemenea, ”A dog's way home” și ”How to train your dragon: The hidden world” sunt alte producții pe care Irina Margareta Nistor le recomandă tuturor celor pasionați de filme. Lecții de viață, emoții și mult suspans, o rețetă perfectă pentru o experiență inedită în familie sau cu prietenii.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli mai multe detalii!

Cum se face cea mai bună rețetă de cartofi franțuzești din lume! Care este secretul ca să dai gust... Macanache a lansat o super piesă cu Dash! "Nu îmi pasă" e senzația momentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x