Antena Căutare

Recomandări de weekend 25-26 aprilie 2019. Cum poţi să te distrezi, chiar dacă ești în izolare

Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani ne prezintă un material cu cele mai interesante evenimente la care poţi lua parte şi de acasă în weekendul 25 - 26 aprilie 2020.

Am trecut cu bine și de sărbători în carantină. Dacă plictiseala nu ne-a împins la jocri de ping-pong la fereastră cu vecini, înseamnă că avem nerv tari ș mai rezistăm încă puțin izolați acasă.

Recomandări de weekend

Pentru cei care nu au rezistat în fața tentațiilor culinare de Paști și au dat iama în cozonaci, pască și alte bucate festive, există numeroase programe de sport, pe care le pot urma, pentru a reveni în formă.

Cei mici au îceput școala, adiică sunt ocupați câteva ore cu orele online, ceea ce înseamnă că luăm și noi o pauză.

Internetul ne oferă posibilități nelimitate, există cursuri online pentru copii, care implică desen sau pictură. Un astfel de seminar înepe asăzi la ora 12:00.

Urmăriți materialul de mai sus, pentru a vedea cele mai interesante evenimente la care poţi lua parte şi de acasă în weekend!

Dan Spătaru n-a murit! Marii artiști ai României cântă împreună piesa "Să cântăm, chitara mea", într-un super ... Smiley News. Munca de acasă nu este ușoară pentru nimeni. Cum a prezentat un american rubrica Meteo alături de pisică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x