Antena Căutare

Cum să faci economie la energie și să-ți păstrezi și confortul. Sfaturile din partea specialiștilor Enel, spuse la Super Neatza

În ediția de Super Neatza din 2 aprilie 2023, Florin Ristei și Ilona Brezoianu au discutat despre economiile la energie. Specialiștii de la Enel au venit cu câteva sfaturi care ajută la controlul consumului de energie, dar și la păstrarea confortului.

Colaj cu Florin Ristei și Ilona Brezoianu Galerie
Florin Ristei a vorbit despre sfaturile date de specialiștii Enel pentru economisirea energiei și păstrarea confortului în locuințe. | Antena 1

Florin Ristei a vorbit despre sfaturile date de specialiștii Enel pentru economisirea energiei și păstrarea confortului în locuințe. Artistul a amintit că numai scoaterea din priză a încărcătoarelor ajută la reducerea consumului energetic. În plus, înlocuirea electrocasnicelor vechi cu cele de clasa A A+ ajută la ținerea sub control a consumului de energie.

„Dacă vrei să-ți păstrezi și confortul și să faci și economie venim cu câteva sfaturi împreună cu prietenii de la ENEL. Avem 10% reducere la consum dacă scoateți încărcătoarele din priză, toate alimentatoarele de la telefon, de la obiectele pe care nu le folosiți”, a spus Florin Ristei.

Citește și: Super Neatza, 28 martie 2023. Cum să economisești energie în bucatărie. Sfaturile specialiștilor Enel

Electripedia, platforma dezvolatată de Enel care ne ajută să înțelegem cum funcționează consumul de energie

„Dacă vă schimbați electrocasnicele vechi cu cele noi de clasa A A+. Poți să economisești așa la energie fără să pierzi din confort și să faci frigul în casă”, a mai spus Florin Ristei.

Ilona Brezoianu a vorbit despr platforma dezvoltată de Enel, care vine cu o mulțime de sfaturi pentru economisirea energiei cu păstrarea confortului în locuințe.

„Dacă intri pe Electripedia, platforma dezvoltată de cei de la Enel, o să descoperi zeci de metode care te ajută să ții costurile sub control și să-ți păstrezi confortul în același timp. Și poți să-ți cumperi un aparat de aer condiționat eficient și ai și montajul inclus în preț”, a spus Ilona Brezoianu.

Citește și: Super Neatza, 29 martie 2023. Cum putem eficientiza energia într-o locuință. Sfaturile unui specialist ENEL

Dacă vrei să afli și mai multe sfaturi despre cum ai putea să consumi energia în mod responsabil sau cum ai putea eficientiza consumul, trebuie să știi că Enel pune la dispoziție platforma Electripedia. Motto-ul platformei este „Fii smart pe energie!” și aici găsești zeci de metode utile care explică cum se poate scădea consumul energetic.

Citește și: Super Neatza, 27 martie 2023. Cele mai bune sfaturi pentru a economisi curent. Enel pune la bătaie un aparat de aer condiționat

Super Neatza, 31 martie 2023. Cum să păstrăm răcoarea în casă, dar cu un consum redus la energie. Sfaturile specialiștil... Ramona Olaru, replică acidă pentru actuala iubită a lui Cătălin Cazacu: „Diferența dintre ea și mine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x