Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Dani, de ce râzi? Pipino de România și-a vopsit părul în mov HD, s-a lăsat de ospătărie și dansează de ”rupe”: ”Așa e moda acum, să porți două ceasuri?”

 

Marian Stalomir a venit cu noi scheme de dans în platoul de la Neatza. Pipino de România şi-a schimbat și look-ul, vrea să renunțe complet la meseria sa de bază, cea de ospătar și să se concentreze, în 2017, pe carieră.

Cu o freza, cităm, ”mov HD”, proaspăt realizată, tânărul dansator pare plin de energie atunci când vine vorba de urcat pe scenă sau de apărut la televizor.

Și să dea interviuri pare să-i placă. Dani? 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe