Antena Căutare

Dani Oțil, despre iubirile din adolescență: „Eram îndrăgostit de două fete și a apărut și a treia. Atunci am spus NU pentru prima oară unei femei"

Dani Oțil vorbește despre iubirile din adolescență. „Eram îndrăgostit de două fete și a apărut și a treia”, a mărturisit prezentatorul.


Dani Oțil vorbește despre iubirile din adolescență. „Eram îndrăgostit de două fete și a apărut și a treia”, a mărturisit prezentatorul.

"Am trecut printr-o situaţie penibilă în adolescenţă. Eram îndrăgostit de două fete: una voia să fie cu mine, cealaltă nu. Cu cea din urmă ne scriem zilnic, a aflat la reuninea de 20 de ani de la terminarea liceului acest detaliu. Doar că ne desparte un ocean... Revenim: eram ca Greuceanu şi a apărut o a treia persoană. Aceasta m-a pupat în scara blocului şi m-a cerut de prieten. Atunci am zis "Nu" pentru prima oară unei femei", a povestit Dani.

Copiii din ziua de azi... Dani Oțil, impresionat de un bileţel de dragoste trimis de un puşti: „Vrei să fii prietena mea... Domnişoarelor, ATENŢIE MARE! Dani Oțil a spus EXACT cum îşi doreşte să fie iubita lui: "Aşa aş putea să fac tot ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x