Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Dani Oțil, la "Neatza": "Am făcut accident!"

 
+2 click pentru
galerie

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, și-a adus aminte cum vorbeau vecinii între ei, în bloc, printre pereți.

Într-o discuție cu zâmbetul pe buze, băieții noștri și-au adus aminte cum părinții obișnuiau să schimbe impresii despre orice subiect, de la mâncare, pâna la cheltuieli, cu vecinii de bloc. Însă, nu e așa cum vă gândiți, căci n-o făceau față-n față, ci direct din casă, prin... pereți.

Printre amintirile din această dimineață ale băieților se numără și celebrul cofrag de 30 de ouă, pe care obișnuiau să-l care la București, după ce au luat calea Capitalei. 

"Am făcut accident într-o zi și ne-au căzut toate ouăle în cap. De atunci n-am mai cărat niciun cofrag la București", a povestit Dani. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI