Antena Căutare

Dani Oțil, la "Neatza": "Am făcut accident!"

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, și-a adus aminte cum vorbeau vecinii între ei, în bloc, printre pereți.

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, și-a adus aminte cum vorbeau vecinii între ei, în bloc, printre pereți.

Într-o discuție cu zâmbetul pe buze, băieții noștri și-au adus aminte cum părinții obișnuiau să schimbe impresii despre orice subiect, de la mâncare, pâna la cheltuieli, cu vecinii de bloc. Însă, nu e așa cum vă gândiți, căci n-o făceau față-n față, ci direct din casă, prin... pereți.

Printre amintirile din această dimineață ale băieților se numără și celebrul cofrag de 30 de ouă, pe care obișnuiau să-l care la București, după ce au luat calea Capitalei.

"Am făcut accident într-o zi și ne-au căzut toate ouăle în cap. De atunci n-am mai cărat niciun cofrag la București", a povestit Dani.

Pericol iminent! Zeci de mii de șoferi români în pericol de moarte fără să știe!... "Cutremur" în showbiz! Dani Oțil, ispită la Insula iubirii: "M-am inscris la casting"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x