Antena Căutare

"Cutremur" în showbiz! Dani Oțil, ispită la Insula iubirii: "M-am inscris la casting"

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a dezvăluit, în direct, că s-a înscris că ispită la "Insula Iubirii".

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a dezvăluit, în direct, că s-a înscris că ispită la "Insula Iubirii".

Stați așa, că lucrurile amuzante de acum încep, căci Răzvan, imediat ce aude marea veste, devine un maaare susținător al colegului și prietenului său de-o viață.

Totul a pornit de la faptul că Dani s-a întâlnit pur întâmplător cu o inspită de la Insula Iubirii, ispită care s-a arătat doritoare de a se înscrie la "Școala de ucenice" pentru Neatza. Zis și făcut, căci Oțil i-a oferit toate detaliile necesare.

"Păi, mă Dani, tu ai văzut cum arată "ispiții" ăia? Sunt înalți, făcuți", îi spune Răzvan, iar replica vine îndată: "Adică așa, ca mine. Lasă că nu se vede la televizor înălțimea. Îmi fac un tatuaj, pe toată mâna, și sunt numa' bun".

Sigur, totul a fost la nivel de glumă și nu, nu-l vom vedea pe Dani Oțil în următorul sezon "Insula Iubirii"!

Dani Oțil, la "Neatza": "Am făcut accident!"... Cel mai trăznit joc de la Neatza, cu Flavia și Dani în rol principal: "Vă rog să-l urmăriți pe acest James Bond al ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x