Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

"Cutremur" în showbiz! Dani Oțil, ispită la Insula iubirii: "M-am inscris la casting"

 
+2 click pentru
galerie

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a dezvăluit, în direct, că s-a înscris că ispită la "Insula Iubirii".

Stați așa, că lucrurile amuzante de acum încep, căci Răzvan, imediat ce aude marea veste, devine un maaare susținător al colegului și prietenului său de-o viață.

Totul a pornit de la faptul că Dani s-a întâlnit pur întâmplător cu o inspită de la Insula Iubirii, ispită care s-a arătat doritoare de a se înscrie la "Școala de ucenice" pentru Neatza. Zis și făcut, căci Oțil i-a oferit toate detaliile necesare.

"Păi, mă Dani, tu ai văzut cum arată "ispiții" ăia? Sunt înalți, făcuți", îi spune Răzvan, iar replica vine îndată: "Adică așa, ca mine. Lasă că nu se vede la televizor înălțimea. Îmi fac un tatuaj, pe toată mâna, și sunt numa' bun".

Sigur, totul a fost la nivel de glumă și nu, nu-l vom vedea pe Dani Oțil în următorul sezon "Insula Iubirii"!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe