Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Fugeau toți de Dani Oțil, când era doar un copil! Motivul te va face să râzi cu lacrimi! „Ne trezeam la cinci dimineața...”

 

Răzvan și Dani au avut o copilărie asemănătoare cu traiul din romanul „Moromeții” scris de Marin Preda! Cine ar fi crezut că Oțil se trezea la ora cinci dimineața ca să meargă la muncile câmpului?

Într-un moment de maximă sinceritate în care amintirile au curs cu atenție deosebită la detalii, Dani a povestit cum trebuia să se trezească la ora cinci pentru a merge la săpat, cu rudele! 

„Ne trezeam la cinci să mergem la săpat, ne suiam în remorcă pentru că nu aveam loc toți în tractor. După două ore mă uitam în capătul rândului...și parcă nu se mai vedea capătul”, a mărturisit simpaticul matinal. Apoi, acesta a dezvăluit cum încercau toți să fugă de el!

„De șase ori m-au pierdut părinții, dar eu tot i-am găsit”, a mai dezvăluit și Răzvan, amuzant de modul în care părinții 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI