Antena Căutare

„Fundulețul mult în spate!”. Diana Stejereanu a chinuit-o pe Amalia, în direct! Cele mai eficiente exerciții pentru coapse și fesieri

Diana Stejereanu a chinuit-o pe Amalia, în ediția de marți a celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”, cu o serie de exerciții eficiente pentru coapse și fesieri.

Diana Stejereanu a chinuit-o pe Amalia, în ediția de marți a celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”, cu o serie de exerciții eficiente pentru coapse și fesieri.

Pentru aceste exerciții, Diana Stejereanu a folosit o bară cu greutăți mici. În cazul în care se dorește creșterea masei muscular, ea recomandă ca la acest antrenament să fie folosite greutăți de peste șase kilograme.

„Zilnic primesc mesaje de la fete care îmi spun că ar vrea să facă sport, dar nu suntsuficient de motivate. De la atâtea mesaje, mi-a venit ideea să petreacă un weekend cu mine, în care să facem sport – înot, alergat, carting, antrenamentcu greutăți, tonifiere, de sâmbătă dimineața până duminică seara. Cu siguranță, dipă un weekend întreg, o să le motivez pentru tot anul. Nu o să fie aici, ci în Timișoara.

Eu mă ocup de tot – avion, cazare, mâncare, antrenamente și distracție, bineînțeles. Ele trebuie doar să se înscrie pe pagina mea de Instagram. Sunt două persoane care o să meargă cu mine, dar trebuie să fie motivate și să își dorească să facă sport și să schimbe ceva în viața lor”, a spus Diana Stejereanu.

Răzvan Simion are pofte de gravidă! Dani Oțil s-a accidentat... la limbă! „M-am trezit noaptea și am mâncat tort de cioc... Semnele nebănuite că suferi de hiperglicemie! Ce trebuie să faci ca să scapi de această problemă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x