Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Feli are un nou single, „Nu mă înveți tu (cum să sufăr)”. Ce legătură are melodia cu fiica ei - Video

 

Feli a lansat un nou single, „Nu mă înveți tu (cum să sufăr)”, pe care l-a prezentat, marți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Artista a făcut dezvăluiri despre fiica ei, Nora Luna, și despre legătura dintre ea și această melodie.

„Mesajul piesei este unul foarte pozitiv, la fel ca și povestea vieții mele”, a spus Feli.

Acest single este inclus pe primul album al artistei, „Eu sunt Feli”, lansat în toamna anului 2018.

Versurile piesei sunt scrise de Feli, iar muzica este semnată tot de artistă, așlături de Lucian Nagy și Șerban Cazan.

Feli a cântat melodia „Nu mă înveți tu (cum să sufăr)” în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Pe 21 noiembrie, Feli Donose a născut o fetiță căreia i-a pus numele Nora Luna. Artista a intrat în studioul de înrefistrări, la patru luni de când a născut.

„Simt că Nora Luna mea este de pe altă planetă. Simt că sunt un părinte bun, dar cred că trebuie să fiu mai indulgent cu mine. Mesajul piesei este unul foarte pozitiv, la fel ca povestea vieții mele”, a spus Feli. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI