Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Filmele pe care trebuie neaparat să le vezi, prezentate la „Neatza” de Cătălin Anchidin - Video

 

Trei filme recomandate au fost prezentate, marți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, de Cătălin Anchidin, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de comunicare din industria cinematografică din România.

Unul dintre filmele recomandate este „The Favourite” (Irlanda-RegatulUnit-SuA, 2018), un lugmetraj biografic și istoric, cu Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Welsz, Joe Alwyn și Nicholas Hoult în distribuție.

„Este unul dintre filmele favorite la Oscar anul acesta”, a spus Cătălin Anchidin.

Un alt film recomandat este „Good bye, Lenin!” (comedie, dramă, Germania, 2003), cu Victor Polster, Arieh Worthalter și Oliver Bodart în distribuție.

„Unul dintre cele mai bune filme europene făcute vreodată”, a spus Cătălin Anchidin.

De asemenea, este recomandat filmul „The kid who would be king” (aventuri, fantastic, SUA-Regatul Unit, 2019), cu Rebecca Ferguson, Patrick Stewart și Louis Ashbourne Serkis în distribuție.

„Este unul dintre cele mai appreciate filme ale începutului de an în SUA”, a menționat Cătălin Anchidin.

Mai multe detalii oferite Cătălin Anchidin despre aceste filme recomandate sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI