Antena Căutare

Dani Oțil, fermecat de frumusețea Gabrielei Prisăcariu! I-a făcut cea mai fierbinte fotografie, în vacanță. „Ce ar mai fi de spus…” - Galerie foto

Dani Oțil a fost fermecat de frumusețea logodnicei lui, Gabriela Prisăcariu, în vacanța pe care o petrec în liniște, în Grecia. I-a făcut cea mi fierbinte fotografie.

Dani Oțil, fermecat de frumusețea Gabrielei Prisăcariu! I-a făcut cea mai fierbinte fotografie, în vacanță. „Ce ar mai fi de spus…” - Galerie foto Galerie
Dani Oțil, fermecat de frumusețea Gabrielei Prisăcariu! I-a făcut cea mai fierbinte fotografie, în vacanță. „Ce ar mai fi de spus…” - Galerie foto | Instagram

Într-o fotografie pe care Dani Oțil i-a făcut-o Gabrielei Prisăcariu, splendida lui logodnică apare în costum de baie, cu spatele la el, încadrată într-un pahar.

Imaginea l-a făcut pe unul dintre fanii lor să afirme: „Privește partea goală a paharului!”. Alte persoane au reacționat cu comentarii ca: „Ce ar mai fi de spus…” și „Atât de multă frumusețe, într-un singur pahar!”.

Într-o altă fotografie, Gabriela Prisăcariu apare bucurându-se de un apus, iar o altă imagine îi arată pe cei doi îndrăgostiți până peste cap, zâmbind la cameră.

Dani Oțil, fermecat de frumusețea Gabrielei Prisăcariu! I-a făcut cea mai fierbinte fotografie, în vacanță. „Ce ar mai fi de spus…” - Galerie foto

Gabrielei Prisăcariu

Instagram

Dani Oțil și iubita s-au dat de gol pe Instagram! Ce detaliu au observat fanii: „Să vă fie de bine”

„Ce frumoși sunteți!”, „ E fața de...o sa avem un bebeluș”, „ Superbi!”, „ Sunteți foarte frumoși amîndoi. Să aveți parte de multă sănătate și fericire”, „Sunteti super faini! Sa va fie bine!”, sunt doar câteva dintre mesajele celor care îi admiră pe cei doi.

Mulți așteaptă cu sufletul la gură nunta și vestea că vor avea un copil, dar toate la timpul lor și... anunțate de Dani Oțil și logodnica lui, Gabriela Prisăcariu!

„Să-mi ***! Ramona Olaru și-a speriat iubitul, în baie! „I-a zburat un ochi de panică” - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x