Antena Căutare

Horoscop 22 ianuarie 2021. Scorpionii se pot muta din țară, află ce se întâmplă cu Berbecii

Horoscopul zilei 22 ianuarie 2021. Este o zi reușită și asta pentru că Universul ne dă imboldul de care aveam nevoie pentru a da start proiectelor pe care ni le-am pus în cap de ceva vreme.

Horoscop 22 ianuarie 2021. Scorpionii se pot muta din țară, află ce se întâmplă cu Berbecii Galerie
Horoscopul zilei 22 ianuarie 2021. Scorpionii se pot muta din țară, află ce se întâmplă cu Berbecii | Profimedia

Nu este, însă, o idee deloc bună să ne aruncăm cu capul înainte fără o strategie clară. La fiecare pas pe care vrem să-l facem trebuie să ne gândim și la consecințe. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte, vineri, 22 ianuarie 2021.

Horoscop 22 ianuarie 2021 Berbec

Chiar dacă intențiile tale sunt bune și vrei să pui finanțele în ordine, există riscul să exagerezi cu cheltuielile. Alți berbeci au șansa de a porni cu dreptul într-un parteneriat cu un prieten, asta doar dacă stabilesc clauze clare chiar de la început.

Horoscop 22 ianuarie 2021 Taur

Pe plan profesional cucerești noi tărâmuri! Succesul este de partea ta, ai mult curaj și nimic nu poate să te țină pe loc. Totuși, nu este bine să te bați cu pumii în piept sau în întâlnirile importante să ai o atitudine de genul "tu știi cine sunt eu?".

Horoscop 22 ianuarie 2021 Gemeni

Poate că energia ta nu este la cote maxime astăzi, dar în interiorul tău simți să acționezi. Totuși, dacă tragi de tine și pui presiune, nu faci altceva decât să lupți împotriva curentului. Nu le spune celorlalți ce ai de gând și ferește-te să faci promisiuni.

Citește și: Numerologia iubirii în 2021: Un an în care dragostea e la cote înalte, aventuros, cu riscuri dar și împliniri

Horoscop 22 ianuarie 2021 Rac

Ești mai ambițios și mai pasional, așa cum nu ai mai fost de multă vreme. Lucrurile o iau razna dacă ai pretenții exagerate și mai ales dacă vrei să se întâmple peste noapte ceva. Dacă un prieten îți cere un împrumut, analizează bine dacă vrei să îl ajuți sau nu.

Horoscop 22 ianuarie 2021 Leu

O atitudine arogantă are și consecințe. Ești entuziasmat, ești convins că doar cerul este limita, însă nu uita că o construcție înaltă nu este solidă decât dacă fundația este puternică.

Horoscop 22 ianuarie 2021 Fecioară

Activitățile de zi cu zi te pot scoate din sărite astăzi, dar nu este decât vina ta. Tu nu știi când să îți pui limite. Este de apreciat că vrei constant să îmbunătățești lucrurile, dar, de multe ori, perfecționismul devine dușamnul tău.

Horoscop 22 ianuarie 2021 Balanța

S-ar putea să nu acorzi atenie unei probleme serioase pe plan financiar, doar pentru că ești într-o dispoziție mai jucăușă. Și pe plan amoros să știi că te ia valul. Generozitatea este de admirat, dar îți permiți oare să cumperi toate cadourile pe care le ai în plan?

Citește și: Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru fiecare lună din an

Horoscop 22 ianuarie 2021 Scorpion

Dacă te încăpățânezi să faci lucrurile doar pe cont propriu și insiști că nimeni nu se pricepe mai bine decât tine, nu te plânge că oamenii nu te ajută! Alți scorpioni pot decide să se mute din țară cât ai pocni din degete.

Horoscop 22 ianuarie 2021 Săgetător

Este nevoie de tine și de experiența ta la locul de muncă, așa că îți recomand să-ți sufleci mânecile și să treci la treabă. Sper ca șefii tăi să fie cu ochii pe tine și să îți acorde o primă. Nu îți consuma energia în mai multe direcții și nici nu o face astăzi pe eroul

Horoscop 22 ianuarie 2021 Capricorn

Ești pregătit să te lupți mai abitir ca niciodată pentru plăcerile și bucuriile tale. Este totuși important să te temperezi când vine vorba de cheltuieli frivole. În plus, ori cât de promițătoare ar suna o asociere, fii realist!

Horoscop 22 ianuarie 2021 Vărsător

Îți supraestimezi puterea de muncă și întinzi coarda! Nu e de mirare ca mai târziu să te plângi că ești epuizat.

Citește și: Ce îţi rezervă destinul în 2021 în funcţie de anul personal. Cum se calculează anul personal

Horoscop 22 ianuarie 2021 Pești

Te pasionează enorm de multe lucruri, dar pare că nu ai timp pentru toate. Cel puțin nu acum! De asemenea, dacă ești într-o relație la distanță, încearcă să-ți domolești pornirile și asta pentru că îl poți copleși pe celălalt cu energia ta.

Horoscop 21 ianuarie 2021. Succesul este aproape pentru Tauri. Ce se întâmplă cu Fecioarele... Prognoza meteo, 22 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x