Antena Căutare

Horoscopul zilei, 24 decembrie 2020. Fecioarele se confruntă cu un conflict interior, află ce se întâmplă cu Leii

Astăzi ne mai domolim starea de nervozitate, însă tensiunile nu dispar complet. Ne dăm seama că întrecem măsura, că deranjăm cu atitudinea noastră, dar nu ne putem abține. Ar fi minunat dacă ne-am reaminti că este ajunul Crăciunului și nimic nu este mai important decât să avem liniște în suflet.

Horoscopul zilei, 24 decembrie 2020 Galerie
Astăzi este o zi tensionată. Iată ce spun previziunile astrale | A1.ro

Horoscop 24 decembrie 2020 Berbec:

Astăzi absorbi ca un burete stările tuturor. Ar trebui să eviți atât persoanele tensionate și stresate, cât și discuțiile în contradictoriu. Într-adevăr oricât de precaut ai fi, cineva tot te scoate din sărite.

Horoscop 24 decembrie 2020 Taur

Ești obosit și abia aștepți să se încheie acest an. Dacă ești irascibil și vezi numai vinovați în jurul tău te poți trezi în mijlocul unor discuții foarte aprinse.Ai merita să primești cadou un lacăt, ca să înveți să-ți ții gura când ești furios.

Horoscop 24 decembrie 2020 Gemeni

Gemeni: Este minunat că păstrezi legătura cu prietenii din copilărie, sau cu foștii iubiți, dar astăzi tocmai una dintre aceste persoane te va scoate din sărite. Dacă ai făcut o strângere de fonduri pentru o acțiune caritabilă, te poți trezi că un prieten te trage în piept.

Horoscop 24 decembrie 2020 Rac

Șeful sau partenerul tău de business pare că a uitat că ai și tu dreptul la sărbători liniștite și ar epretenții d ela tine pe ultima sută de metri. În orie caz, și ție îți este gândul doar la obiectivele profesionale.

Horoscop 24 decembrie 2020 Leu

Ai vrea mai multă adrenalină în viața ta, dar te trage înapoi anxietatea. Pe plan relațional ai rupe ușa și nu ai refuza un flirt nevionvat și fluturași în stomac. În secret i-ai cere lui Moș Crăciun o aventură.

Horoscop 24 decembrie 2020 Fecioară

Nu este exclus să stârnești un scandal doar de dragul de a atrage atenția. În realitate te confrunți cu un conflict interior: să fii loial și dedicat 100% unei relații, sau să cauți noutatea în altă parte.

Horoscop 24 decembrie 2020 Balanță:

Nici tu nu știi cum să te împarți și cui să-i faci pe plac mai întâi. Dacă ești singur, nu te lăsa păcălit de aparențe și de cuplurule fericite de pe Instagram. Decât prost însoțit, mai bine singur.

Horoscop 24 decembrie 2020 Scorpion

Oboseala își spune cuvântul, așa că ești mai sarcastic și mai tăios ca niciodată. Ai avut prea multe de făcut și zilele au fost prea scurte. În loc să-ți verși nervii pe oamenii dragi, mai bine roagă-i să te ajute cu ce ai nevoie.

Horoscop 24 decembrie 2020 Săgetător

În aer se simte o presiune financiară, iar cuplurile se pot certa de la banii cheltuiți pe cadouri pentru cei dragi. Alți nativi primesc reproșuri că au oferit prea puțin.

Horoscop 24 decembrie 2020 Capricorn

Poate că s-au adunat pre multe persoane de sărbători în jurul tău și te temi pentru siguranța ta. De asemenea, nu este exclus să apară în peisaj un fost iubit, sau să te stresezi din cauza unei relații secrete. Asta pentru că nu poți fi acolo unde îți este inima.

Horoscop 24 decembrie 2020 Vărsător

Cineva a omis să spună adevărul și acum că ai aflat ai o izbucnire nervoasă. Sau este valabil și invers: tu să fii descoperit. Cert este că nu ajută pe nimeni să vă scoateți ochii și să vă stricați sărbătorile. Oamenii mai și greșesc.

Horoscop 24 decembrie 2020 Pești

Volumul de muncă nu a fost correct împărțit și asta chiar te-a deranjat. De asemenea, un prieten poate să te amestece în niște complicații financiare, sau poate că ești supărat că nu ai avut resursele necesare să-ți satisfaci niște mofturi.

Preparate gourmet pentru masa de Crăciun pe bază de pește... Ajunul Crăciunului. Semnificația acestei zile pentru credincioși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x