Căutare Live

Horoscopul zilei, 27 noiembrie 2020. Dragoste la prima vedere pentru nativii Taur, vezi ce se întâmplă cu Scorpionii

Astăzi avem senzația că lucrurile se întâmplă cu viteza luminii și că nu le putem controla. Universul declanșează o serie de evenimente care ne fac să înțelegem că este timpul unei schimbări.

Horoscopul zilei, 27 noiembrie 2020. Dragoste la prima vedere pentru nativii Taur, vezi ce se întâmplă cu Scorpionii

Berbec. Este greu de zis ce surprize financiare vor apărea azi, însă au legătură cu un credit, o datorie sau niște facturi restante. Nu este exclus ca o persoană să își bage nasul prin finanțele tale și asta să te enerveze peste măsură.

Taur. Vei avea parte de una caldă și una rece astăzi. Primești semne amestecate sau tu nu mai știi exact ce simți. În viața Taurilor va apărea o persoană nouă, posibil să vă îndrăgostiți de la prima vedere.

Gemeni. Nu mai suporți oamenii sau situațiile care te fac să te simți încătușat sau care te țin în trecut. Nu este o zi bună să te grăbești în a lua decizii radicale, iar dacă apar probleme medicale, nu vei mai putea să le ignori.

Rac. Este posibil să te simți foarte atras de o persoană astăzi, iar acest lucru te va face să te gândești mai mult la ce îți dorești, doar că omul pe care ai pus ochii când apare, când dispare din peisaj.

Leu. Astăzi s-ar putea să nu îți respecți niște promisiuni. De asemenea, la muncă vei fi des întrerupt și va trebui să te adaptezi din mers.

Fecioară. O să spui vrute și nevrute, iar diplomația este o artă care astăzi îți este străină. Călătoriile, chiar și drumurile scurte vor deveni o întreagă peripeție. În plus, poți pune capăt unei relații care stagnează de ceva timp.

Balanță. Dacă simți că eforturile tale sunt degeaba și nu sunt apreciate, poți avea o izbucnire nervoasă. Surprizele legate de bani, dar și de infidelități se țin lanț.

Scorpion. Este posibil să răbufnești astăzi și să îți verși nervii fără să te gândești la consecințe. Mare atenție la ofertele sau propunerile pe care le primești, deoarece se pare că unii au interese ascunse.

Săgetător. Evită să răspunzi la provocări, iar dacă ai o idilă secretă la locul de muncă și un coleg te dă în vileag, încearcă să rămâi calm. Alți Săgetători sunt surprinși de unele probleme medicale care reapar.

Capricorn. Mare atenție în cine te încrezi azi, păstrează secretele pentru tine, deoarece este dificil să îți dai seama cine îți vrea binele cu adevărat.

Vărsător. Cu cât vei încerca să tii cu dinții de un program fix astăzi, cu atât este mai stresant. Este important să le spui celor de la birou că astăzi faci lucrurile în ritmul tău.

Pești. Astăzi se pare că nu ești deloc tolerant, atenție la ce comentarii faci sau la ce postezi pe Instagram, deoarece poți declanșa un război. Atenție și la actele, hârtiile pe care le completezi astăzi, pot apărea tot felul de încurcături.

Top cele mai apreciate rețete din bucătăria americană de Ziua Recunoștinței... Prognoza meteo 27 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Ultimele știri
x