Antena Căutare

Înscrie-te la concursul Provocarea Fresh și poți câștiga un coș de cumpărături. Ultima zi de înscrieri e azi, 4 octombrie

Super Neatza te provoacă la reduceri! Înscrie-te în concursul Provocarea Fresh, pe https://fresh.a1.ro/, răspunde cât mai creativ la întrebare și poți câștiga un coș de cumpărături Kaufland pentru tine și familia ta. Ultima zi de înscrieri este azi, 4 octombrie 2022.

imaginea cu razvan si dani de la concursul provocarea fresh cu kaufland Galerie
Super Neatza te provoacă la reduceri! Înscrie-te în concursul Provocarea Fresh, pe https://fresh.a1.ro/, răspunde cât mai creativ la întrebare și poți câștiga un coș de cumpărături Kaufland pentru tine și familia ta. Ultima zi de înscrieri este azi, 4 octombrie 2022. | Antena 1

Astăzi, 4 octombrie 2022, este ultima zi în care te mai poți înscrie în concursul Provocarea Fresh de la Super Neatza, care îți poate aduce un coș de cumpărături Kaufland. Iată mecanismul de concurs:

Înscrie-te la Provocarea Fresh și poți câștigă un coș de cumpărături

Concursul " Provocarea Fresh" se desfășoară in perioada 3.10.2022 – 6.10.2022 inclusiv, prin intermediul paginii web https://fresh.a1.ro și în cadrul emisiunii live Neatza cu Razvan și Dani.

Pentru a se înscrie la concurs, doritorii trebuie să răspundă la următoarea postare: Care este cel mai neasteptat produs pe care ți-ai dori să îl găsești la promoție? Atenție, ultima zi de înscrieri este azi, 4 octombrie 2022.

Cel mai creativ răspuns câștigă un coș de cumpărături de la Kaufland

Ultima zi de înscriere în concursul Provocarea Fresh este 4 octombrie 2022. Doritorii trebuie sa completeze datele de contact și să răspundă cât mai creativ la întrebarea de concurs.

În ediția Super Neatza cu Razvan și Dani de mâine, 5 octombrie, 2 norocoși creativi vor fi contactați pentru a juca în direct Provocarea Fresh. Unul dintre ei poți fi chiar tu, îți așteptăm răspunsul pe https://fresh.a1.ro.

Premiul va ajunge la unul dintre cei doi și constă într-un voucher de cumpărături în valoare de 500 lei. Nici cel de-al doilea telespectator nu va rămâne cu mâna goală, el va primi un premiu de consolare în valoare de 250 lei.

Cine poate participa la concursul Provocarea Fresh

Conform regulamentului, prin înscrierea la concurs fiecare participant garantează:

- că este persoana fizică cu domiciliul în România care a împlinit 18 ani la data începerii acestui concurs;

- că este posesor al unui act de identitate (buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere);

- că are deplină și neafectată capacitate de folosință și exercițiu (conform Cod Civil);

- ca în eventualitatea câștigării oricărui premiu, va participa la acțiunile publicitare ale Organizatorului (de promovare a acestui proiect) în orice modalitate, ulterioare sau simultane cu acordarea premiului, fără alte obligații în sarcina Organizatorului;

- că va face toate demersurile necesare pentru a obţine, dacă este cazul, concediu sau zile libere, astfel încât să fie disponibil pentru a participa la acțiunile de promovare în cauză;

- că este posesor al unui smartphone sau al unei tablete cu sistem Android sau IOS sau că are acces la astfel de device-uri.

Pentru participarea la concurs este necesară acceptarea necondiționată de către participanți ca numele, materialele postate în cadrul concursului, fotografiile și materialele filmate cu aceștia și câștigătorii să poată fi făcute publice și exploatate în orice scop comercial, inclusiv publicitar de către organizator și/sau subcontractanți ai acestuia fără nici un fel de pretenții din partea participanților și câștigătorilor.

Participanții și câștigătorii renunță la a solicita Organizatorului și/sau subcontractanților săi vreo sumă de bani sau vreo altă prestație din partea Organizatorului pentru exploatarea drepturilor patrimoniale de autor/conexe (prevăzute de Legea nr. 8/1996) aferente operelor scrise și/sau audio-video și/sau fotografice sau de orice fel conținând imaginea, numele și sunetul (vocea) acestor persoane ori alte drepturi de orice fel (aparținând unor participanți și câștigători), surprinse/fixate pe orice tip de suport ori utilizate de către Organizator și/sau subcontractanții săi cu ocazia înscrierii, participării la concurs, extragerii și acordării premiilor.

Pentru identificare și pentru ridicarea/intrarea în posesia premiului, câștigătorii desemnați vor prezenta reprezentanților Organizatorului un document de identitate: carte de identitate sau buletin de identitate.

Participarea la concursul "Provocarea Fresh" implică acceptarea ca numele, fotografiile, conținutul materialelor furnizate sau postate de participanți și materialele filmate cu participanții și câștigătorii să poată fi făcute publice și folosite în scop publicitar fără nici un fel de pretenții din partea participanților.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x