Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Au stat trei luni departe de public, dar acum revin în forță! Maraton de stand-up comedy susţinut de 20 de artişti. Ce nume mari vor participa

După aproape trei luni în care au stat departe de public, artiștii de stand up comedy vor mai mult ca niciodată să urce pe scenă.

20 de artişti vor susține un maraton de stand-up comedy începând de pe 5 iunie de la ora 21:00, pe o scenă în centrul Capitalei. La spectacole vor lua parte nume mari din industrie.

Printre cei care vor urca pe scena în aer liber de pe Splaiul Unirii 225 (în incinta Hop Garden) se numără Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bordea, George Tănase, Radu Bucălae, George Adrian, Mane Voicu, Elena Voineag și Teodora Nedelcu.

Artiştii promit show-uri incendiare, glume scrise cu trudă şi porţii sănătoase de umor.

Persoanele care vor să participe la show trebuie să poarte mască și să ajungă mai devreme, pentru a evita aglomerația.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro