Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Michael Jackson ar fi fost șocat! Cum sună piesa lui cântată la acordeon!

 

Nicio nuntă sau petrecere nu e reușită dacă îți lipsește cea mai tare melodie a momentului! Chiar și Michael Jackson ar fi șocat dacă ar vedea ce s-a ales de melodia lui celebră!

Un bărbat talentat a decis să demonstreze că nimic nu este imposibil la acordeon, așa că a interpretat hitul în stilul său caracteristic. 

Așa cum era de așteptat, clipul video a ajuns pe internet și a devenit imediat viral! Urmărește materialul prezentat la „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să vezi cum sună piesa la acordeon!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI