Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani, 9 iulie 2024. Rețeta lui Nicolai Tand de varză umplută. Ce ingrediente dau savoare preparatului

Nicolai Tand a pregătit o nouă rețetă savuroasă pentru telespectatori în ediția de marți, 9 iulie 2024, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cheful a trecut pe la PENNY pentru a cumpăra toate ingredientele de care are nevoie. Iată cum se face o varză umplută gustoasă.

Galerie
Nicolai Tand a pregătit o nouă rețetă savuroasă pentru telespectatori în ediția de marți, 9 iulie 2024, de la Neatza cu Răzvan și Dani | Antena 1

Nicolai Tand s-a gândit să încânte oamenii de acasă cu o rețetă românească. Nu este vorba despre sarmale, ci despre varză umplută. Încă de la primele ore ale dimineții, bucătarul și-a făcut timp să dea pe la măcelăria PENNY pentru a cumpăra carne proaspătă și alte ingrediente.

Cheful a profitat din plin de faptul că a apărut varza dulce de anul ăsta. Acesta nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut la gătit chiar în bucătăria de la Neatza cu Răzvan și Dani, în ediția de pe 9 iulie 2024.

Citește și: Neatza cu Răzvan și Dani, 2 iulie. Rețeta savuroasă a lui Nicolai Tand pentru pui cu sos chimichurri

Înainte de a prezenta modul de preparare al rețetei de varză umplută, Nicolai Tand a scos la iveală câteva dintre secretele sale în ceea ce privește acestă mâncare românească. Iată cum reușește bucătarul să obțină cel mai bun gust.

Rețeta lui Nicolai Tand de varză umplută de la Neatza cu Răzvan și Dani

Așa cum i-a obișnuit pe telespectatori, Nicolai Tand a pășit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani pentru a încânta pe toată lumea cu o nouă rețetă. Și de data aceasta, cheful a trecut pe la PENNY pentru a se aproviziona cu cele mai proaspete și bune ingrediente.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că bucătarul are o relație foarte specială cu măcelarii de la PENNY, care îi oferă carnea potrivită pentru fiecare preparat în parte. Astăzi, 9 iulie 2024, Nicolai Tand o să gătească cu carne tocată.

„Mi-a dat coastă cu niște pulpă pentru că are multă grăsime”, a dezvăluit Nicolai Tand.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa www.penny.ro/macelarii, unde veți găsi locațiile PENNY care dispun de acest serviciu.

Citește și: Neatza cu Răzvan și Dani, 19 iunie. Rețetă delicioasă și rapidă de porc cu curry. Care e secretul pentru o carne fragedă

„Dragilor, astăzi am pentru voi o rețetă interesantă, plină de savoare, care o să vă placă mult! 🤪 👉🏻 Varză umplută! 🥬 Esențial la această rețetă este să avem o carne faină, de calitate superioară, pentru care vă recomand să vizitați măcelăria din cel mai apropiat magazin PENNY. 😎 Și, în rest, ce să mai stăm la vorbe... vă las mai jos toate ingredientele și modul de preparare. 👌 Gătiți cu drag și savurați cu poftă! ❤️”, a mărturisit Nicolai Tand.

Care sunt ingredientele pentru rețeta lui Nicolai Tand de varză umplută

Pentru rețeta de varză umplută, Nicolai Tand a avut nevoie de următoarele ingrediente pe care le-a achiziționat din magazinul PENNY:

• 1 varză mare proaspătă,

• 1kg carne tocată (porc sau amestec vită-porc),

• 500g ceapă galbenă,

• 1 iaurt mare de 400g (natur),

• 6 ouă,

• 1 căpățână de usturoi,

• 2 lămâi,

• 1 sticlă ulei de măsline,

• 1 sticlă oțet,

• 1 legătură pătrunjel,

• 1 plic foi de dafin,

• 1 plic cimbru,

• Sare,

• Piper măcinat,

• Piper boabe.

Modul de preparare pentru rețeta lui Nicolai Tand de varză umplută

Modul de preparare pentru rețeta de varză umplută a lui Nicolai Tand este următorul:

👉🏻 Se pune la fiert o oală cu apă cu sare, piper boabe, foi de dafin și oțet.

👉🏻 Se desprind foi mari de varză, întregi. Se opăresc câteva minute în apa deja clocotită, până devin flexibile.

👉🏻 Oul se fierbe 5 minute, apoi se scoate în apă rece și se curăță de coajă.

👉🏻 Carnea se asezonează cu sare, piper măcinat, usturoi ras, cimbru, ceapă rasă și niște foi de varză tăiate mărunt. Se amestecă totul împreună cu un ou crud, ca să se lege frumos umplutura.

👉🏻 Foaia de varză fiartă se întinde, se pune umplutura de carne peste și oul fiert deasupra, se închide cu o folie de plastic (se sigilează ermetic ca o balotină) și se pune la fiert pentru 30 minute într-un vas cu apă clocotită.

👉🏻 Se servește cu o lingură de iaurt cu lămâie și ulei de masline și cu puțin pătrunjel proaspăt.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x