Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Sacrificiul

Cătălin Oprișan, un om cu „greutate”! A fost provocat să slăbească 20 de kilograme: „Cââât?!”

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a acceptat provocarea lui Dani Oțil să slăbească 20 de kilograme într-o lună și două săptămâni.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a acceptat provocarea lui Dani Oțil să slăbească 20 de kilograme într-o lună și două săptămâni.

Cătălin Oprișan a acceptat provocarea lansată de Dani Oțil și susținută de site-ul bunsimt.ro. Redactorul șef de la a1.ro trebuie să declare război kilogramelor!

Dacă va reuși să dea joc cel puțin zece kilograme, până pe 26 iulie, Dani Oțil i-a promis un „cadou interesesant”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!