Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00iUmor

Ensar Dumana prezintă cea mai buna dietă detox. Cât timp durează un asemenea program?

Ensar Duman a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a prezentat cea mai buna dietă detox, dar și cât timp durează un asemenea program.

Ensar Duman a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a prezentat cea mai buna dietă detox, dar și cât timp durează un asemenea program.

Detoxul înseamnă a scăpa de toxinele din organism care se acumulează din aerul pe care îl respirăm, din apa pe care o bem și din alimentele pe care le mâncăm.

5 zile de detox te ajută să scapi de toxine și corpul se revitalizează, devenind mai energic. Programul de detox este personalizat pentru fiecare pacient în parte.

Perioada vacanței este ideală pentru a începe un program de detox!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!