Antena Căutare

Cel mai rapid grătar din lume se face la lopată! Truc de milioane pentru toți bărbații adevărați

Când crezi că le-ai văzut pe toate, mai apare ceva viral pe internet! Cum se face grătarul la lopată, dar și cum bate rața la tobe?

Internetul este o sursă inepuizabilă de faze amuzante, iar multe dintre ele sunt descoperite de Cătălin Oprișan, de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

De data aceasta, simpaticul matinal a descoperit că cel mai tare toboșar din toată lumea este, de fapt, o rață! Pasărea bate de zor la instrument, spre uimirea celor care privesc acest „talent” ieșit din comun.

Un alt clip viral extrem de amuzant poate deveni un truc extrem de util pentru pasionații de carne, care nu au posibilitatea de-a face un grătar. Dacă ești pe fugă sau pur și simplu nu ai un grătar la îndemână poți pregăti o friptură și la...lopată!

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să amuzi copios!

Nici bătrânii nu mai sunt ce-au fost! O băbuță face dansuri africane la piață, un moș a blocat benzinăria cu bolidul... O femeie a văzut că noaptea pisica stă la poartă, așa că a montat o cameră video! Cu cine se lupta animalul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x