Antena Căutare

„Nimeni nu mă vede, parcă nu exist...” - Dani Oțil se pregătește pentru festivalul Untold: „Puneți, băi, mâna și citiți, că nu se știe ce vă pică!”

„Manele la Nerversea”...spaima lui Dani Oțil. Prezentatorul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani s-a pus pe studiat și a oferit o mostră din învățăturile sale celor care se pregătesc să meargă la festivalul Untold.

„Manele la Nerversea”...coșmarul lui Dani Oțil! Prezentatorul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani s-a pus pe studiat și a oferit o mostră din învățăturile sale celor care se pregătesc să meargă la festivalul Untold.

Dani Oțil este o fire sensibilă. Episodul „manele la Neversea” l-a impresionat profund pe simpaticul prezentator, acesta oferind un moment de poezie și, în același timp, un sfat prețios pentru cei care se pregătesc de festivalul Untold.

„Nimeni nu mă vede, parcă nu exist! De mine, lumea se ferește și am sufletul trist! - Adrian Copilul Minune. Puneți, băi, mâna și citiți, că nu se știe ce vă pică la Untold!”, a glumit Dani Oțil.

Săptămână de iulie cu temperaturi de mai! Meteorologii anunță schimbări bruște de temperatură și ploi puternice, în urmă... Era plictisit, așa că a devenit eroul unei soții disperate! Cum a găsit Dani Oțil o verighetă pierdută în lacul Cinciș d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x