Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Dani Oțil a învățat să facă „șerpili”! Iuliana Beregoi i-a arăt patru mișcări ce l-au dat gata: „Aoleo, mai e?!”

Iuliana Beregoi, adolescenta fenomen de la „Next Star”, a lansat videoclipul piesei „Moș Crăciun cu dreaduri albe”. Artista a încercat să-l învețe și pe Dani câțiva pași de dans, dar rezultatul a fost...

Dani Oțil a învățat să facă „șerpili”

Video clipul piesei „Moș Crăciun cu dreaduri albe” a strâns aproape un milion de vizualizări pe YouTube și a ajuns în secțiunea Trending Romania.

Iuliana Beregoi vine din Republica Moldova. Este cântăreață, actriță și una dintre cele mai urmărite bloggerițe de la noi.

Mesajul piesei „Moș Crăciun cu dreaduri albe” este deosebit. „Îi încurajăm pe cei care doar primesc cadouri să ofere și ei, pentru că este mai important să dăruim de Crăciun pentru copiii care sunt mai puțin norocoși decât noi”, a explicat Iuliana.

Iuliana Beregoi vine din Republica Moldova. Este cântăreață, actriță și una dintre cele mai urmărite bloggerițe de la noi.

„Anul acesta, voi avea un concert la Palatul Național din Chișinău. Vom face cea mai mare strângere de haine și jucării pentru copiii mai puțin norocoși. Azi dimeață am aflat că este sold out”, a adăugat artista.

Iuliana Beregoi este prima artistă adolescentă care a avut propriul concert la Sala Palatului, pe 10 iunie 2018.

Dani Oțil n-a putut s-o lase pe Iuliana să plece de la Netza fără să îl învețe un „dans de pe Tik Tok”. Ce a ieșit, puteți vedea în materialul video de mai sus. Dacă sunteți curioși cum sună „Moș Crăciun cu dreaduri albe”, dați un click pe play și mai jos!

Video