Antena Căutare

Dureros, dar extrem de frumos! Un tânăr a făcut portretul lui Kobe Bryant din cuburi rubik și arată senzațional!

Dureros, dar extrem de frumos! Un tânăr a vrut să-i aducă lui Kobe Bryant, celebrul sportiv care a murit recent în urma unui accident cu elicopterul, un omagiu ieșit din comun!

Moartea lui Kobe Bryant a îndoliat întreaga omenire și ulterior au ieșit la iveală detalii cumplite despre accidentul de elicopter.

Odată cu el, s-a stins şi una din cele patru fiice ale sale. Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai populari jucători NBA din toate timpurile. Lasă în urmă un palmares impresionant şi nu doar în baschet. Kobe Bryant este şi câştigătorul unui premiu Oscar.

Un tânăr a decis să-i aducă lui Kobe Bryant un omagiu ieșit din comun, prin realizarea portretului doar din cuburi rubik!

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi incredibilul rezultat!

Candy bar - Cel mai în vogă tred în privința nunților din anul 2020. Restaurantele se vor întrece în a-i impresiona p... Românii nu se mai satură de spus lucruri trăsnite! Ce înseamnă „Brexit”? Pregătește-te să râzi cu lacrimi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x