Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Sacrificiul

Neatza cu Răzvan și Dani se mută în Deltă! Imagini WOW din resortul din care va emite gașca de la matinal

De săptămâna viitoare, Neatza cu Răzvan și Dani marchează o nouă premieră în televiziune, emițând, live, din Delta Dunării, dintr-o zonă spectaculoasă. 

De săptămâna viitoare, Neatza cu Răzvan și Dani marchează o nouă premieră în televiziune, emițând, live, din Delta Dunării, dintr-o zonă spectaculoasă.

Despre „Lebăda Luxury Resort and Spa”, hotelul în care va fi cazată echipa, a vorbit Andrada Popovici. „Resortul nostru se află chiar în inima Deltei Dunării, pe o insulă ce se află între brațul Sulina și Dunărea Veche din localitatea Crișan. Este o oază de liniște.”

„Înainte de 1989, era o locație exclusivistă, nu oricine putea să meargă acolo. De aceea, pășim, oarecum, în istorie. Ulterior au fost renovate și construite alte clădiri. În acest moment avem unul dintre cele mai exclusiviste resort-uri din Deltă, dar și din România. Oferim tot ceea ce oaspetele nostru are nevoie”, a spus Andrada Popovici, director de comunicare Lebădă Luxury Resort & Spa.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!