Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani se mută în Deltă! Imagini WOW din resortul din care va emite gașca de la matinal

De săptămâna viitoare, Neatza cu Răzvan și Dani marchează o nouă premieră în televiziune, emițând, live, din Delta Dunării, dintr-o zonă spectaculoasă. 

De săptămâna viitoare, Neatza cu Răzvan și Dani marchează o nouă premieră în televiziune, emițând, live, din Delta Dunării, dintr-o zonă spectaculoasă.

Despre „Lebăda Luxury Resort and Spa”, hotelul în care va fi cazată echipa, a vorbit Andrada Popovici. „Resortul nostru se află chiar în inima Deltei Dunării, pe o insulă ce se află între brațul Sulina și Dunărea Veche din localitatea Crișan. Este o oază de liniște.”

„Înainte de 1989, era o locație exclusivistă, nu oricine putea să meargă acolo. De aceea, pășim, oarecum, în istorie. Ulterior au fost renovate și construite alte clădiri. În acest moment avem unul dintre cele mai exclusiviste resort-uri din Deltă, dar și din România. Oferim tot ceea ce oaspetele nostru are nevoie”, a spus Andrada Popovici, director de comunicare Lebădă Luxury Resort & Spa.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Cronică de film, cu Irina Margareta Nistor. Ce merită să vedem, în acest weekend, la cinema... Răzvan Lucescu, interviu special la Neatza cu Răzvan şi Dani: „M-au primit ca pe un adversar”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x