Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vă aduceți aminte de Sebi și Dani, rockerii de la Next Star? Puștii au făcut mega show la Neatza cu Răzvan și Dani

Rockerii de la Next Star, Sebi și Dani, ne-au pus sângele în mișcare, în ediția de luni a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi puști talentați și plini de energie au cântat, live, melodia „Shoot to Thrill”, a trupei AC/DC.

Rockerii de la Next Star, Sebi și Dani, ne-au pus sângele în mișcare, în ediția de luni a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi puști talentați și plini de energie au cântat, live, melodia „Shoot to Thrill”, a trupei AC/DC.

Vă aduceți aminte de ei? Sebi și Dani sunt doi puști din București, pasionați de muzica rock. Sunt fani Holograf, Iris, Whitesnake, Led Zeppelin și Aerosmith. Au ajuns în finala de Popularitate a show-ul Next Star, în sezonul nouă. Cei doi s-au cunoscut la lecțiile de canto, „a doua școală”, așa cum o numesc puștii.

Rockerul Dani a recunoscut că este fan Lidia Buble: „La Next Star, Lidia ne-a invitat să cântăm pe terasa ei”, a povestit el.

CITEȘTE ȘI: Răzvan Simion le-a dat KO colegilor de emisiune! Cadoul dăruit Lidiei Buble, motiv de îngrijorare: „Ne omori!”

Video