Live acumFilm: Capcana pentru parinti (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Vă aduceți aminte de Sebi și Dani, rockerii de la Next Star? Puștii au făcut mega show la Neatza cu Răzvan și Dani

Rockerii de la Next Star, Sebi și Dani, ne-au pus sângele în mișcare, în ediția de luni a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi puști talentați și plini de energie au cântat, live, melodia „Shoot to Thrill”, a trupei AC/DC.

Rockerii de la Next Star, Sebi și Dani, ne-au pus sângele în mișcare, în ediția de luni a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi puști talentați și plini de energie au cântat, live, melodia „Shoot to Thrill”, a trupei AC/DC.

Vă aduceți aminte de ei? Sebi și Dani sunt doi puști din București, pasionați de muzica rock. Sunt fani Holograf, Iris, Whitesnake, Led Zeppelin și Aerosmith. Au ajuns în finala de Popularitate a show-ul Next Star, în sezonul nouă. Cei doi s-au cunoscut la lecțiile de canto, „a doua școală”, așa cum o numesc puștii.

Rockerul Dani a recunoscut că este fan Lidia Buble: „La Next Star, Lidia ne-a invitat să cântăm pe terasa ei”, a povestit el.

CITEȘTE ȘI: Răzvan Simion le-a dat KO colegilor de emisiune! Cadoul dăruit Lidiei Buble, motiv de îngrijorare: „Ne omori!”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro