Vă aduceți aminte de Sebi și Dani, rockerii de la Next Star? Puștii au făcut mega show la Neatza cu Răzvan și Dani

Rockerii de la Next Star, Sebi și Dani, ne-au pus sângele în mișcare, în ediția de luni a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi puști talentați și plini de energie au cântat, live, melodia „Shoot to Thrill”, a trupei AC/DC.

Rockerii de la Next Star, Sebi și Dani, ne-au pus sângele în mișcare, în ediția de luni a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi puști talentați și plini de energie au cântat, live, melodia „Shoot to Thrill”, a trupei AC/DC.

Vă aduceți aminte de ei? Sebi și Dani sunt doi puști din București, pasionați de muzica rock. Sunt fani Holograf, Iris, Whitesnake, Led Zeppelin și Aerosmith. Au ajuns în finala de Popularitate a show-ul Next Star, în sezonul nouă. Cei doi s-au cunoscut la lecțiile de canto, „a doua școală”, așa cum o numesc puștii.

Rockerul Dani a recunoscut că este fan Lidia Buble: „La Next Star, Lidia ne-a invitat să cântăm pe terasa ei”, a povestit el.

CITEȘTE ȘI: Răzvan Simion le-a dat KO colegilor de emisiune! Cadoul dăruit Lidiei Buble, motiv de îngrijorare: „Ne omori!”

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri