Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Noul HIT pe litoral! La mijlocul verii, e timpul să ne distrăm și să facem “Haz de Necaz"! Doddy a lansat videoclipul ultimei sale piese

 

Doddy a venit la Neatza sa prezinte single-ul “Haz de Necaz". Piesa are sound numai bun de răsunat în cluburile de pe litoral și spune povestea dezamăgirilor în cuplu. Una peste alta, la mijlocul verii, Doddy aduce în atenția fanilor săi o melodie cu potențial de hit, pe care a lansat-o, în premieră, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe