Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

”Omule, fii mai bun! Ascultă noua piesă și hai la dans!” Omar, puștiul minune de la Next Star, cucerește lumea: "Insan" s-a auzit, ÎN PREMIERĂ, la ”Neatza”!

 

Omar, puştiul care a câştigat primul sezon Next Star, a venit la Neatza cu Razvan si Dani sa prezinte melodia "Insan".

După succesul nebun pe care l-a avut în România, odată cu participarea la show-ul de talente prezentat de Dan Negru, la Antena 1, cariera muzicală a lui Omar a fost într-o continuă ascensiune.

A scos mai multe melodii de succes, cu aceleași ritmuri orientale care l-au consacrat, a participat la mai multe concursuri internaționale și a câștigat și un premiu, în Germania, pentru cea mai bună voce. În plus, Omar a crescut! :)

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe