Antena Căutare

Prognoză meteo, 2 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Prognoza Meteo, 2 noiembrie 2020. Soarele își face simțită prezența, dar vremea va fi destul de rece.

Prognoză meteo, 2 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi Galerie
Prognoză meteo, 2 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | Profimedia

În Maramureș, vom avea parte de ploi și vreme rece. Maxima de astăzi va atinge 11 grade Celsius

În Crișana vom avea parte tot de ploi și vreme rea și valori termice de până la 13 de grade. Bănățenii vor avea parte de cer mohorât și condiții de ploaie, temperaturile maxime vor atinge 14 de grade astăzi.

În Oltenia, vremea mohorâtă va acapara tot teritoriul, vântul va sufla slab spre moderat și vor fi condiții de ploaie, mercurul din termometre va urca până la 16 grade.

Pentru Transilvania, meteorologii anunță vreme rece cu cer acoperit de nori și precipitații în N-V. Valorile termice nu vor depăși 13 grade.

În Moldova, meteorologii anunță cer senin și valori termice peste cele normale la această dată. Maxima de astăzi va atinge 14 de grade.

Dimineața și seara vom avea ceață și în Dobrogea. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, iar temperaturile vor fi normale pentru această dată. Maxima zilei va fi de 16 grade.

În Muntenia cerul va fi senin în anumite regiuni și mohorât în altele, cu temperaturi normale pentru această perioadă. Maxima zilei va fi de 16 grade celsius înregistrate în Călărași.

În Capitală începem săptămâna cu cer acoperit și cu o maximă de 16 grade Celsius pentru astăzi. Mâine se vor înregistra 14 grade Celsius și poimâine 16 grade Celsius.

Ștrudel cu fructe de toamnă. Reţeta lui Vlăduţ la Neatza cu Răzvan şi Dani... Horoscopul zilei, 2 noiembrie 2020. Racii nu au chef să vadă pe nimeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x