Live acum
Prime Time 20:30Burlacul

Prognoza meteo 20 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Valorile termice vor fi în creștere față de intervalul precedent, dar va fi rece totuși dimineața și noaptea.

Prognoza meteo 20 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

profimedia

Cu siguranță se mai anunță și înnorări temporare în jumătatea nordică a țării, unde pe spații restrânse vor fi precipitații slabe, predominante ninsori și izolat vor fi condiții de poleis au ghețuș.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în zona montană.

Prognoza meteo 20 ianuarie 2021 pe regiuni

În nord-vestul țării, în Maramureș, cerul va fi acoperit de nori. Predominant vor fi precipitații mixte, iar temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 2 grade Celsius.

În Crișana, cerul va fi maim ult noros, sunt așteptate precipitații, însă temperaturile vor urca până la aproximativ 5-6 grade Celsius.

Bănățenii vor avea astăzi parte de vreme înschisă, cu vânt slab și ploi. Maxima zilei va atinge 6 grade.

Vreme mohorâtă anunță astăzi meteorologii și în Oltenia. Cerul va fi predominant noros, iar soarele se va arăta timid doar prin partea de nord-vest a regiunii. Mercurul din termometre va urca astăzi până la maxime de 6-9 grace Celsius.

Pentru Transilvania anunță vreme variată, cu soare în vest, ploi în sud și ninsori în est. Și aici vremea se va încălzi astfel că vom avea maxime pozitive în cea mai mare parte a regiunii. Așadar se vor înregistra maxime între 0 și 4 grade Celsius.

În Moldova, cerul va fi acoperit de nori și sunt așteptate ninsori slabe în nord și în centru. Maxima zilei va fi se va situa în jurul valorii de 3 grade Celsius.

În Dobrogea se anunță vreme variată, cu nori și cu ceva raze de soare la malul mării. Maximele termice vor atinge între 4 și 6 grade Celsius.

În Muntenia, în ciuda unui cer noros, valorile termice vor fi peste normalul perioadei. Așdar maximele de astăzi se vor situa între 4 și 6 grade Celsius.

Prognoza meteo 20 ianuarie 2021 în București

În Capitală cerul va fi acoperit de nori, iar temperature maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade Celsius. Maâine se va arăta și soarele, iar mercurul din termometre va ajunge la 11 grade Celsius. Vineri vom avea cer noros și o maximă la fel, de 11 grade.

Chiar dacă temperaturile cresc puțin câte puțin spre weekend, meteorologii ne sfătuiesc să nu ne așteptăm la foarte multe grade în termometre, având în vedere că totuși este a doua decadă a lunii ianuarie.