Antena Căutare

Prognoza Meteo, 26 februarie 2020 - Neatza cu Răzvan și Dani. Vremea se anunță tot mai caldă, astăzi 20 de grade Celsius

Meteo 26 februarie 2020. Ramona Olaru, frumoasă vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ne aduce cele mai bune vești meteo. Vremea va fi deosebit de caldă în toată țara.

Masunt câteva zile până se dă startul oficial al începutului de privărară, dar noi ne-am bucurat la maximum zilele acestea de vreme frumaosă. În continuare, și astăzi avem vreme deosebit de caldă mai exact în sudul și estul țării unde temperaturile vor fi în creștere față de ziua anterioară.

Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 20 de grade Celsius, iar cele minime între 0 și 9 grade celsius. În regiunile intracarpatice înnorările vor fi persistente și va ploua pe arii extinse, iar cantitățile de apă vor depăși 10-15 litri pe metrul pătrat.

În restul teritoriului cerul va avea înnorări temporare și se vor semnala precipitații slabe.

În atenția tuturor părinților! Se fac cursuri gratuite de inițiere în patinaj: Vom organiza o selecție pe 29 februarie... Epidemia de coronavirus, dezbătută și la Neatza cu Răzvan și Dani. Răzvan Simion: "La panică şi isteriei, românii s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x