Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Râzi cu lacrimi! Ce „comoară” ascunde Dani Oțil în mașină! „Ca să vadă săracii...”

 
+2 click pentru
galerie

Dimineață de senzație la „Neatza cu Răzvan și Dani”, mai ales după ce Oțil a decis să facă ceva complet neașteptat! Totuși, fanii au fost uimiți de ceea ce ascunde prezentatorul în mașina sa!

După ce a văzut pozele de Instagram ale Flaviei Mihășan, Dani Oțil a încercat să o imite, doar că lucrurile au luat-o puțin razna și toată lumea s-a amuzat copios!

Ce a ieșit, dar și ce au găsit matinalii în mașina lui Oțil? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI