Antena Căutare

Răzvan Simion și Florin Ristei, amintiri de pe motorul lui Dani Oțil: "Mi-a zis să nu-l strâng foarte tare, să fiu gentil"

Răzvan Simion și Florin Ristei fac reconstituire amuzantă a momentului în care Răzvan s-a urcat prima oară pe motor alături de Dani Oțil. Cum se țineau, dar și cum conducea Dani, ne arată chiar cei doi.

Răzvan Simion și Florin Ristei fac reconstituire amuzantă a momentului în care Răzvan s-a urcat prima oară pe motor alături de Dani Oțil. Cum se țineau, dar și cum conducea Dani, ne arată chiar cei doi.

Răzvan a povestit - şi demonstrat! - cum a fost primul lui drum pe motorul lui Dani Oţil. Cei doi merseseră să facă o şedinţă foto improvizată. Când a trebuit să schimbe locaţia, deplasarea s-a făcut cu motocicleta.

„M-am urcat în şa, în spatele lui, să schimbăm două....culmi. Vino să îţi arăt!”

Cum a fost drumul şi cu ce semne a rămas Răzvan, puteţi afla urmărind videoclipul din ediţia de astăzi a emisiunii Neatza!

Dimineaţa începe în forţă! SĂRUTUL pasional dintre Florin Ristei şi Flavia a încins atmosfera! "Băi, tu n-ai ce pup... Octavian Strunilă este prezentatorul competiției „Ultimul Trib”: „Concurenții nu vor avea acces la nimic”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x