Antena Căutare

Când se deschid parcurile! Viceprimarul Sectorului 2 a făcut anunțul momentului

Reporterul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Marian Duță, a mers la Piața Obor, pentru a vedea ce reguli există. Aici au apărut, de câteva zile, niște termoscannere, menite să măsoare temperatura vânzătorilor și a cumpărătorilor.

Viceprimarul Sectorului 2, Cristian Popescu, a oferit pentru emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani mai multe detalii despre măsurile de prevenție luate în special la Piața Obor.

REGULI PENTRU ACCESUL ÎN PIAȚA OBOR DIN SECTORUL 2

Practic, potrivit acestuia, persoanele care au o temperatură mai mare de valoarea 37.3 grade Celsius li se va recomanda să nu intre în piață, ci să meargă la medicul de familie.

citește și: La ce temperatură moare coronavirusul, de fapt! Doar așa îl elimini de pe haine sau măști de protecție

Potrivit acestuia, regulile au fost primite de oameni foarte bine și acestea sunt respectate. Temperatura se ia folosind un scanner termic, de la distanță.

Când se deschid parcurile! Viceprimarul Sectorului 2 a făcut anunțul momentului

Cum se folosește termoscannerul, în Piața Obor din Capitală

Cum se folosește termoscannerul, în Piața Obor din Capitală

Mai mult decât atât, viceprimarul Sectorului 2 a dezvăluit faptul că intenționează să deschidă parcurile mari mult mai repede, înainte de data de 15 mai, cu scopul de-a permite oamenilor să facă activități sportive menite să mențină sănătatea.

citește și: „Nu mai purtați măști de protecție”! Organizația Mondială a Sănătății, anunț controversat! Ce pericole ignoră oamenii

Totuși, parcurile mici rămân închise, fiindcă acestea nu permit respectarea măsurilor ce prevăd distanțarea socială.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Cei aflați în izolare se pot bucura de mersul la piscină! Ce soluție a găsit un tânăr... Eroii de la Sevilla, interviu de excepție la Neatza! Au trecut 34 de ani de când Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x