Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Schimbări URIAȘE la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Adevărul despre Flavia a ieșit la lumină! „Am venit să căutăm o fată și pierdem DOUĂ...”

 

Surpriză de zile mari în platoul emisiunii „Neatza”! Dani și Răzvan se țin de glume sau discută cu invitații, Flavia e veselă mereu, iar Vlădutz gătește cu drag și spor!

Din tot acest peisaj lipsește frumoasa Amalia, care se pare că zilele acestea lipsește de la emisiune. Totuși locul ei a fost luat azi de nimeni alta decât Roxana Nemeș!

Totuși, Dani Oțil a descoperit lucruri incredibile despre Flavia și asta l-a făcut să spună că „au căutat o colegă, dar au pierdut două”! 

Pleacă și blondina de la „Neatza”? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde găsești mereu cele mai amuzante faze!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe