Antena Căutare

Tchibo Variazione pentru iubitorii de cafea cu lapte. Secretul unei dimineți perfecte

Dani Oțil a vorbit în ediția de vineri de la Neatza cu Răzvan și Dani, 26 iulie 2024, despre Tchibo Variazione. Un sortiment nou pentru iubitorii de cafea cu lapte și arome delicate. Secretul unei dimineți perfecte stă în gustul intens.

Galerie
Dani Oțil a vorbit în ediția de vineri de la Neatza cu Răzvan și Dani, 26 iulie 2024, despre Tchibo Variazione | Antena 1

Tchibo Variazione, noul sortiment de boabe de cafea, este ideal pentru cei care își doresc să își înceapă dimineața cu o băutură savuroasă și unică. Este vorba de o gamă concepută cu mare atenție pentru iubitorii de cafea cu lapte.

În ediția de vineri de la Neatza cu Răzvan și Dani, de pe 26 iulie 2024, Dani Oțil a prezentat secretul unei cafele gustoase și calitative. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că românii nu își pot începe ziua fără băutura aromată.

Tchibo Variazione este alegerea potrivită pentru cei care adoră diversitatea și noutatea în fiecare ceașcă. Acest sortiment este pe placul celor care își doresc să încerce lucruri noi, dar și pentru cei care nu pot renunța la un ingredient esențial din cafea: laptele.

„Atunci când vine weekendul ne mai gândim și mai departe, la o cafea complexă. Tchibo s-a gândit deja la o cafea pregătită pentru cei care apreciază cafeaua cu lapte în diverse combinații. Boabele se cheamă Variazione și sunt gândite special pentru aparatele de cafea care și râșnesc.”, a mărturisit prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

În ce combinații pot fi folosite boabele de cafea Tchibo Variazione

Pentru că este un sortiment realizat special pentru consumatorii de cafea cu lapte, Tchibo Variazione poate fi consumată în diferite combinații. Este gama ideală pentru cei care își doresc un espresso perfect, un cafe latte plin de aromă sau un cappuccino cremos.

Acest tip de cafea poate fi consumat în orice moment al zilei, însă este preferat de români mai ales în concediu. Aceștia nu se pot dezlipi de această băutură intensă atunci când se află la malul mării sau într-o zonă de munte cu peisaje spectaculoase.

Tchibo pune la dispoziție un produs de calitate ce le oferă întotdeauna consumatorilor o experiență multisenzorială. Pentru a avea parte de o dimineață completă, cafeaua Variazione este alegerea perfectă.

Un lucru pe care puțini îl știu despre Tchibo este faptul că, în ultimii 70 de ani, a încercat să găsească rețeta ideală pentru o cafea intensă, cu un miros puternic și un gust inedit. În spatele tuturor sortimentelor de cafea se află multă muncă. Fiecare boabă este selectată cu mare atenție pentru a face cea mai bună băutură de la primele ore ale dimineții.

Tchibo pune la dispoziție o gamă variată de cafea, dar și de aparate, espressoare sau capsule. Tchibo Variazione se numără printre cele mai noi combinații de gust apărute în ultima perioadă. Acest timp de cafea poate fi găsit în diferite cantități la raft.

Un iubitor de cafea cu lapte va ști mereu că Tchibo Variazione este prima alegere.

Teleferic Grand Hotel, o locație excelentă pentru vacanța de vară! Florin Ristei a povestit cu ce amintiri de neuitat a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x