Antena Căutare

Zucchini rotunzi umpluți cu ciuperci și carne de curcan. Rețeta lui chef Radu Darie la Super Neatza, 14 iunie 2022

În ediția din 14 iunie 2022 a emisiunii de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Chef Radu Darie a gătit mai multe rețete culinare, una dintre acestea fiind rețeta de zucchini rotunzi umpluți cu ciuperci și carne de curcan.

Trei zucchini rotunzi umpluți cu ciuperci și carne de curcan pe o farfurie Galerie
Zucchinii rotunzi umpluți cu ciuperci și carne de curcan se prepară la cuptor doar până când se întrepătrund bine aromele | Rețeta lui chef Radu Darie

Printre delicioasele rețete culinre cu care i-a răsfățat chef Radu Darie pe matinali în ediția din 14 iunie 2022 a emisiunii de la Super Neatza s-a numărat și o interesantă rețetă de zucchini rotunzi umpluți cu ciuperci și carne de curcan.

Foarte gustoși și aspectuoși acești zucchini rotunzi, iar umplutura din interior este savuroasă. Nu aveți nevoie de foarte multe ingrediente pentru a prepara o astfel de mâncare gustoasă, pentru una dintre mesele principale ale zilei. Urmăriți mai jos lista de ingrediente și pașii necesari pentru a prepara și voi celor dragi o astfel de mâncare gustoasă și sățioasă.

Citește și: Curcan umplut cu sos de pere caramelizate și halloumi. Rețeta lui chef Radu Darie la Super Neatza, 30 mai 2022

Zucchini rotunzi umpluți cu ciuperci și carne de curcan - Ingrediente

  • 3 zucchini rotunzi
  • 1 ceapă
  • 2-3 căței de usturoi
  • 250 gr ciuperci champignon
  • 350 gr carne de curcan, tocată
  • 2- 3 linguri de ulei
  • puțin unt gras
  • cimbrișor
  • pătrunjel verde

Citește și: Pui cu sos de soia la tigaie. O rețetă delicioasă și sățioasă

Rețetă de zucchini rotunzi umpluți cu ciuperci și carne de curcan - Mod de preparare

Se începe cu prepararea umpluturii care necesită mai mult timp. Se curăță ceapa și usturoiul, se toacă mărunt și se pun la călint în puțin ulei. Se șterg nbine ciupercile cu prosoape umezite, se feliază și se adaugă peste ingredientele din tigaie. Se prepsară sare și piper și se lasă la preparat până când se elimină lichidul lăsat de ciuperci.

Citește și: Pappa al pomodoro. Rețetă de supă toscană preparată de chef Radu Darie la Super Neatza, 23 mai 2022

Apoi se adaugă carnea de curcan tocată. Se amestecă bine carnea cu ingredientele din tigaie și se lasă la preparat până când este bine pătrunsă. Se mai asezonează cu sare, piper și cimbrișor. După ce se mai răcește compoziția pentru umplut zucchinii, se adaugă pătrunjel verde tocat și se amestecă bine compoziția.

Între timp se pregătesc zucchinii. Se taie un capac de la aceștia, cel cu cotor, dar nu se aruncă. Cu o lingură se scobesc dovleceii în interior, lăsând margini de 5-6 mm grosime. Se formează astfel cupe din dovlecei care se umplu cu amestecul de ingrediente din tigaie. Se așază dovleceii umpluți într-o tavă și se acoperă fiecare cu capacul aferent. Se dau la cuptor la 200 de grade pentru 15-20 de minute.

Sunt foarte gustoși și de efect acești zucchini rotunzi umpluți! Pot fi saviurați alături de diferite sosuri dulci-picante, cum este ketchupul, sau chiar un sos de iaurt cu usturoi și castraveți.

Citește și: Pulpe de pui la cuptor și cușcuș cu legume. Rețeta lui Chef Radu Darie la Super Neatza, 16 mai 2022

Pentru a nu pierde detalii interesante și sfaturi utile de la chef Radu Darie, despre modul de preparare al rețetei de zucchini rotunzi umpluți cu ciuperci și carne de curcan, dar și pentru a descoperi ce rețete delicioase a mai preparat chef Radu Darie în cadrul matinalului Super Neatza în ediția din 14 iunie 2022, accesați materialul video de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitei emisiuni.

Mămăliguță la cuptor cu ragu de pui. Rețeta lui Chef Radu Darie la Super Neatza, 14 iunie 2022... Tartă Tatin de roșii cherry cu cimbrișor și caș dulce. Rețeta lui Chef Radu Darie la Super Neatza, 14 iunie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x