Antena Căutare

A murit Tony Burton, unul dintre actorii din Rocky!

Tony Burton, un actor din filmul "Rocky", in care a interpretat personajul Tony ”Duke” Evers, antrenorul lui Apollo Creed, adversarul lui Rocky, a murit la varsta de 78 de ani

Tony Burton, un actor din filmul "Rocky", în care a interpretat personajul Tony ”Duke” Evers, antrenorul lui Apollo Creed, adversarul lui Rocky, a murit la vârstă de 78 de ani.

Tony Burton era născut pe 23 martie 1937, la Flint, în statul Michigan. Înainte de a debuta în carieră de actor, Tony Burton a fost pugilist profesionist şi a câştigat două titluri Flint Golden Gloves la categoria grea, în 1955 şi 1957. El s-a remarcat în filme de succes precum The Shining (1980) şi Ştir Crazy (1980), scrie bzi.ro.

În Rocky, Tony Burton a interpretat rolul lui Tony "Duke" Evers, antrenorul lui Apollo Creed, personajul sau având a treia apariţie că frecvenţa în întreagă serie, după Rocky şi Paulie. De altfel, el a jucat în primele cinci filme ale seriei, dar din cauza stării de sănătate nu a putut şi pe platouri şi la pelicula Creed, lansată în 2015, care este centrată pe fiul rivalului lui Rocky, Apollo Creed.

Copiii românilor plecați să muncească în străinătate ar putea rămâne fără alocații!... Miley Cyrus neepilată, Christina Aguilera murdară pe picioare sau Lady Gaga cu pantalonii rupți. Cele mai penibile momen...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x