Antena Căutare

A murit Tony Burton, unul dintre actorii din Rocky!

Tony Burton, un actor din filmul "Rocky", in care a interpretat personajul Tony ”Duke” Evers, antrenorul lui Apollo Creed, adversarul lui Rocky, a murit la varsta de 78 de ani

Tony Burton, un actor din filmul "Rocky", în care a interpretat personajul Tony ”Duke” Evers, antrenorul lui Apollo Creed, adversarul lui Rocky, a murit la vârstă de 78 de ani.

Tony Burton era născut pe 23 martie 1937, la Flint, în statul Michigan. Înainte de a debuta în carieră de actor, Tony Burton a fost pugilist profesionist şi a câştigat două titluri Flint Golden Gloves la categoria grea, în 1955 şi 1957. El s-a remarcat în filme de succes precum The Shining (1980) şi Ştir Crazy (1980), scrie bzi.ro.

În Rocky, Tony Burton a interpretat rolul lui Tony "Duke" Evers, antrenorul lui Apollo Creed, personajul sau având a treia apariţie că frecvenţa în întreagă serie, după Rocky şi Paulie. De altfel, el a jucat în primele cinci filme ale seriei, dar din cauza stării de sănătate nu a putut şi pe platouri şi la pelicula Creed, lansată în 2015, care este centrată pe fiul rivalului lui Rocky, Apollo Creed.

Copiii românilor plecați să muncească în străinătate ar putea rămâne fără alocații!... Miley Cyrus neepilată, Christina Aguilera murdară pe picioare sau Lady Gaga cu pantalonii rupți. Cele mai penibile momen...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x