Antena Căutare

Bugatti Veyron de jucarie: aur 24 de carate, 7 kilograme, doua milioane de lire!

Daca ai deja un Bugatti Veyron adevarat, atunci trebuie sa-ti cumperi si replica de jucarie: o masinuta la scara 1:18, in greutate de 7 kilograme, facuta din aur pur de 24 de carate! Pret: 2 milioane de lire sterline, suma cu care iti poti cumpara alte doua Bugatti Veyron autentice!

Ineditul model, care se numeste Bugatti Veyron Diamond Limited Edition, a fost creat de catre designerul britanic Stuart Hughes si de elvetianul Robert Gulper, autorul mai multor opere de arta in domeniul auto.

Desi de jucarie, masinuta de 7 kilograme de aur de 24 de carate are volan functional, portiere functionale si chiar capota functionala, sub care se regaseste copiat, la aceasi scara, si motorul de Bugatti Veyron.

2010/06/18//64211-interior.jpg

Jucaria de 2 milioane de lire sterline are finisaje de platina dar si un diamant de 7 carate. Se va produce in doar trei exemplare, pentru persoanele atat de bogate si de nebune incat sa-si doreasca asa ceva decat doua autentice Bugatti Veyron!

Daca o comanzi, pachetul va contine si un inedit garaj mic de sticla, un certificat de autenticitate, un manual foto cu toate etapele de creatie si cu un suport de aluminiu pe care sa poate fi tinuta scumpa jucarie!

foto: geekologie.com

Jaguar XJ, disponibil si in Romania... Panamera si Panamera 4, cele mai ieftine din gama Porsche...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x