Antena Căutare

FOTO-Spion: BMW Seria 6 GT - Aer de coupe

Zvonurile au devenit stire. BMW se pregateste sa intre in "curtea leilor", patronata de Mercedes CLS, cu Seria 6 GT sau GC, un coupe in 4 usi ce preia design-ul spectaculos al Seriei 6 Cabrio/Coupe si il transpune in alta dimensiune. Masina a fost surprinsa in teste!

Acum aproximativ o luna si jumatate, un site chinezesc le-a provocat cosmaruri bavarezilor, dand publicitatii o serie de schite ale noului coupe in 4 usi. Chiar daca nu erau foarte reusite, BMW s-a grabit sa confirme zvonul. Iar acum, carpaparazzi au surprins in teste noul model.

Comparand imaginile conceptului Gran Coupe (GC), prezentat de BMW in 2010 la Salonul Auto de la Beijing, cu proaspetele fotografii-spion, se observa ca drumul de la prototip la masina de serie a fost unul destul de scurt. In mare, se observa doar cateva retusuri stilistice la nivelul parasocurilor si inlocuirea clantelor portierelor.

In ceea ce priveste design-ul general, Seria 6 Gran Coupe sau GT (denumirea finala nu a fost anuntata) combina arhitectura fata si spate a noii Serii 6, cu habitaclul Seriei 5. Adica, arata ca un Seria 5 cu plafon coborat si bot si spate de Seria 6.

Moda coupe-urilor in patru usi a fost initiata de Mercedes, cu deja legendarul CLS, care a creat o nisa ce, in ultimul timp, a crescut vazand cu ochii. Aston Martin a venit cu Rapide, Porsche a dat si el replica cu Panamera iar Audi a scos la rampa modelul A7. Doar BMW scapase turma... BMW Seria 6 GC sau GT este asteptat pe piata in 2012.

Foto: carscoop.blogspot.com

Concept: Un V8 pentru familia Addams... Editie speciala Mazda MX-5! Vezi cum arata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x