Antena Căutare

MG pregateste un succesor pentru TF

Englezii de la MG au declarat ca vor sa puna punct productiei lui TF. Cam era si timpul, avand in vedere ca roadster-ul TF se fabrica pe aceeasi platforma, tocmai din secolul trecut. Vestea buna este insa ca MG pregateste un inlocuitor batranului TF, care va debuta, cel mai probabil, prin 2013.

Nu se stiu prea multe detalii, dar cert este ca nu va fi dezvoltat de proprietarii chinezi, ci va fi desenat si creat in Marea Britanie, in spiritul autohton.

Conform unei surse din interior, acesta va sta pe platforma lui MG 3 sau a lui MG 5. In acest caz, platforma va trebui sa sufere modificari pentru ca TF sa ramana cu tractiunea spate, avand in vedere ca ambele modele mentionate mai sus au tractiune fata.

Informatiile legate de motorizare si pret nu au fost facute publice. Tot ce stim este ca ne-ar placea sa arate asa cum l-a descris in imagini un artist independent, in pozele de mai jos.

Sursa: Top Gear

Porsche Pajun, arma anti BMW Seria 5 si Mercedes E-Klasse... Citroen si Peugeot vor lansa in 2012 "fratii" lui Mitsubishi ASX...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x