Antena Căutare

TAXA AUTO 2018. Șoferii primesc taxele auto cu dobândă! Ce trebuie să afli

Anunţ important pentru şoferii din România! Conform autorităţilor, începând cu data de 1 septembrie, conducătorii auto nu vor mai putea solicita restituirea taxei de prima înmatriculare, timbrul de mediu, taxa specială pentru autovehicule sau taxa de poluare.

TAXA AUTO 2018. Termenul de 31 august a fost impus anul trecut, după ce România a fost condamnată la Curtea Europeană de Justiție. Instanța europeană a decis că statele Uniunii Europene au dreptul de a introduce taxe, dar că modul de implementare ales de autoritățile române a fost discriminatoriu, pentru că unii contribuabili erau obligați să plătească, în vreme ce alții nu.

TAXA AUTO 2018. Șoferii primesc taxele auto cu dobândă! Ce trebuie să afli

În perioada ianuarie - decembrie 2018, autoritățile restituie taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule și taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule. Timbrul de mediu va fi restituit în perioada septembrie 2018 - martie 2019.

TAXA AUTO 2018, restituită cu DOBÂNDĂ! Șoferii primesc și dobândă pentru banii dați la taxa auto. Dobânda nu se va acorda odată cu taxa auto, ci se va calcula de Fisc ulterior virării sumelor principale în conturi. Valoarea acesteia va fi de 0,02% pe zi, potrivit avocatnet.ro.

TAXA AUTO 2018. Taxa auto poate fi recuperată inclusiv de acei șoferi care între timp și-au vândut mașinile.

ATENȚIE sporită în trafic, șoferi! Restricţii de circulaţie pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti... TAXA AUTO 2018. Lovitură cumplită pentru șoferi! Greșeala aceasta te poate costa SCUMP...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x