Antena Căutare

Cât a ajuns să coste un brad de Crăciun în 2022. Comercianții susțin că au oferte pentru toate buzunarele

Atmosfera de sărbători se instalează, treptat, în marile orașe și în casele oamenilor. Motiv pentru care și lanțurile de magazine au dat startul vânzărilor de brazi. Care sunt ofertele comercianților și cât a ajuns să coste un brad de Crăciun anul acesta.

colaj
Cât a ajuns să coste un brad de Crăciun în 2022. Comercianții susțin că au oferte pentru toate buzunarele | Shutterstock

De vreme ce nu a mai rămas mult timp până la Crăciun, comercianții se pregătesc deja de sărbători și au pregătit cei mai aspectuoși brazi. La rândul lor, oamenii au grăbit atmosfera de sărbătoare, iar unii dintre ei au început să își împodobească căminul. Iată care sunt ofertele lansate de marile magazine la brazii de Crăciun.

Citește și: Fuego a început pregătirile pentru Crăciun. Motivul inedit pentru care a împodobit primul brad din luna septembrie

Care sunt ofertele la brazii de Crăciun anul acesta. Prețurile variază în funcție de gusturi și buzunare

Cei care vor să își cumpere un brad anul acesta și sunt interesați de la ce preț pornesc pomii care împodobesc casa de sărbători, trebuie să ia în calcul că până și prețurile de pornire pot ustura buzunarele oamenilor. Iar, dacă vă doriți un brad considerat „de lux”, sumele se pot ridica și mai mult.

Așadar, specialiștii vă recomandă să vă faceți un plan de acasă, pentru a nu vă trezi cu o gaură în portofel și asta doar din cauza bradului de Crăciun. Trebuie să țineți cont că prețurile oscilează în funcție de preferințe dumneavoastră.

Citește și: Alimente pentru menținerea greutății în perioada sărbătorilor de iarnă

Ofertele comercianților sunt variate și aveți de unde alege. Aceștia se laudă cu brazi pentru toate gusturile, dar și pentru toate buzunarele. Astfel, în ceea ce privește brazii artificiali, prețurile pot varia între 150 și 300 de lei, în funcție de înălțimea lui, de cât de bogate sunt ramurile, dar și dacă este sau nu ornat, potrivit Antena 3.

În schimb, tentația mai mare este dată de brazii naturali, motiv pentru care comercianții au venit cu oferte și pentru aceștia. Astfel, un brad de Crăciun, cu o înălţimea cuprinsă între 1.25 – 1.70 cm, prețul variază între 99 și 150 de lei, potrivit aceleași surse menționate mai sus. Pe de altă parte, brazii mai mici costă în jur de 80 de lei, iar un brad în ghiveci poate ajunge să coste chiar și 180 de lei.

Citește și: Cât costă un pahar de vin fiert sau o oră pe patinoar la Târgul de Crăciun din București. Ce sumă scot din buzunar vizitatorii

Care brazi sunt considerați „de lux” și ce oferte propun comercianții

Un brad de Crăciun de 220 de cm poate costa până la 700 de lei, iar una brad artificial de lux cu ace full 3D, cu o înălțime de 250 de cm și cu crengile decorate cu un aspect de zăpadă, poate costa peste 3000 de lei, potrivit fanatik.ro.

De exemplu, pe site-urile specializate, un brad artificial cu vârfuri ninse și conuri de cinci metri înălțime și cu ace 2D și 3D costă aproximativ 12.000 de lei.

Cei mai scumpi brazi de pe piață sunt cei care sunt deja împodobiți și au vârfurile ninse. De exemplu, un astfel de brad artificial de Crăciun, de peste doi metri înălțime, costă 6000 de lei. În schimb, pentru un brad de 250 de cm înălțime cu ace 3D, un cumpărător trebuie să plătească aproape 3300 de lei.

Citește și: Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. ANM a făcut anunțul

Pe ce dată pică Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor. Tradiții și obiceiuri de sărbătoarea așteptată de către toți cei ... De ce a murit, de fapt, Bruce Lee. Cercetătorii susțin că au descoperit cauza reală a morții legendei artelor marțiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x