Căutare Live

Ce "surpriză" a primit o femeie infidelă, după ce iubitul a aflat că îl înșeală. Nu va uita niciodată!

Într-o înregistrare, devenită virală pe Internet, o femeie este legată la ochi  de iubit și plimbată prin casă, în timp ce i se cântă "La mulţi ani!". 

Într-o înregistrare, devenită virală pe Internet, o femeie este legată la ochi de iubit și plimbată prin casă, în timp ce i se cântă "La mulţi ani!".

La un moment dat, cei doi intră în camera în care se afla marea surpriză: mai multe cutii de carton pline cu toate lucrurile sale. Mai pe scurt, bărbatul îi făcuse bagajul și voia să o vadă dusă din casa lui.

"Am făcut-o pentru că te-am prins în timp ce mă înşelai cu altul!", a fost răspunsul acestuia, după ce iubita lui l-a întrebat ce se întâmplă.

Ai puterea să nu-ți dea lacrimile? Doamne, cum interpretează acest copilaș faimoasa poezie ”Nu plânge, Maică Românie!”... Regina Elisabeta a II-a, pusă pe șotii! Ce glume a făcut la adresa lui Donald Trump și Barack Obama...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri