Antena Căutare

Compania lituaniană Apex deschide primul hotel dintr-un aeroport în România, Hilton Garden Inn, cu o investiţie de 19 milioane euro

Compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management a anunţat, luni, că a deschis primul hotel din România amplasat chiar în incinta Aeroportului Internaţional Henri Coandă, investiţie de 19 milioane de euro.

Compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management a anunţat, luni, că a deschis primul hotel din România amplasat chiar în incinta Aeroportului Internaţional Henri Coandă, investiţie de 19 milioane de euro.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport aparţine segmentului ”focussed hotels” al lanţului Hilton şi are o capacitate de cazare de 218 camere.

”Investitorul lituanian Apex Alliance Hotel Management continuă, în parteneriat cu firma de consultanţă Optim Project Management, seria unităţilor hoteliere deschise în România, prin Hilton Garden Inn Bucharest Airport, aflat la o distanţă de doar 150 de metri de terminalul Plecări al Aeroportului Internaţional Henri Coandă”, arată compania într-un comunicat.

Preţurile pornesc de la un tarif promoţional de 69 de euro/cameră, urmând ca acestea să se înscrie în linia pieţei.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport dispune de 218 camere şi se adresează în special segmentului business, personalului companiilor aeriene ce operează pe Aeroportul Henri Coandă, fiind totodată o soluţie pentru pasagerii cu zboruri anulate sau întârziate. Managementul companiei estimează un grad de ocupare mediu de 70%.

”Ne adresăm şi avem deja solicitări din partea companiilor care desfăşoară activităţi de business în Bucureşti şi în oraşele din apropiere – Ploieşti, Constanţa, Galaţi, Brăila, Piteşti, dar şi celor care au nevoie de un spaţiu accesibil, funcţional, cu o legătură directă cu aeroportul, astfel încât activitatea de business să aibă cât mai puţin de suferit de pe urma factorilor externi, cum ar fi traficul spre şi dinspre centrul Bucureştiului”, a precizat Anca Mădălina Cristea, general manager Hilton Garden Inn Bucharest Airport.

Durata medie a şederii în cadrul hotelului Hilton Garden Inn Bucharest Airport este estimată la o noapte de cazare, iar gradul de ocupare la 65-70%. Specificul hotelului este de a primi solicitări de rezervări în aceeaşi zi, gradul de ocupare fiind influenţat în mod direct de dinamica zborurilor de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

”Ritmul rezervărilor precum şi strategia tarifară pot varia considerabil de la o zi la alta, acestea fiind influenţate de dinamica pieţei, evenimente precum festivalurile internaţionale, congresele, competiţiile sportive. Există deja numeroase solicitări pentru anul 2020, care se înscriu în linia calendarului de evenimente de amploare internaţională”, a mai precizat Anca Mădălina Cristea, general manager.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport inaugurează odată cu deschiderea hotelului şi restaurantul Wright Flyer, cu o capacitate de 126 de locuri.

Hotelul mai dispune de un serviciu self laundry, de un magazin şi de o parcare subterană, disponibilă contra-cost. Brand-ul Hilton Garden Inn numără peste 820 de hoteluri în 42 de ţări din întreaga lume.

Hilton (NYSE: HLT) este o companie hotelieră globală ce deţine un portofoliu de 17 branduri de înaltă calitate şi aproape 5.700 de proprietăţi, cu peste 923.000 de camere, în 113 ţări şi teritorii.

Apex Alliance Hotel Management (AAHM) este un operator independent care se axează pe crearea şi dezvoltarea de parteneriate de lungă durată cu investitori instituţionali, deţinători de proprietăţi sau fonduri de investiţii private, oferind servicii de management hotelurilor din portofoliu sau celor pe care urmează să le deţină.

Sursa : news.ro

Lege nouă! Românii din străinătate, care trimit bani acasă, trebuie să spună statului român cum i-au obținut... Un angajat din patru se împrumută în fiecare lună! Oamenii recunosc că nu le ajung banii din salariu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x